Радост, възхищение  и пожелания за здраве, колеги председатели на синдикални организации от НСФЕБ-КНСБ,  изказват  на Николай Миков Петков / Коко/ за връчената му награда „Кръстьо Петков“ – „За цялостен принос в развитие  на синдикалното движение в България“:

Росица Соколова – председател на синдикалната организация при ЕВН България:

„Прекрасно е че Ники Миков държи в ръцете си признание за добре

свършена синдикална работа. Браво!

Съжалявам, че има проблеми със здравето и се радвам за наградата.

Надявам се тя да бъде добър знак и за колегите от ЧЕЗ, както и повод да заговорят на общ език и с обща проекция – като един.

 Когато си отделил  достатъчно време за хората, които представляваш, … и си старал да си вършиш добре работата – това е начина, и е навреме…

Работата на всички, които познавам в НСФЕБ през годините и с които съм работила  определям с четири думи – Движение, Диалог, Разбиране, Подкрепа. Е, имало е и настроения, но ми се иска да вярвам, че те са били в полза на  работата и на тези, които представляваме.

 Пожелавам здраве на всички и още по-голям  хъс в отстояване на правата на хората. Забелязвайте доброто и му давайте необходимата енергия, за да стане по-голямо, по-светло, по-зареждащо и да  стигне до  повече хора – до тези, за които е предназначено.

Не спирайте да подкрепяте разумните решения!

Измервайте своето право със своя дълг, защото сме били, сме и ще  продължим да бъдем  справедливи и честни хора – иначе  няма как да сме избранниците на  многото“.

 

Гергана Йорданова Георгиевапредседател на синдикалната организация при ЧЕЗ „България”:

„Честито на Коко!

Много се радваме за него, да е жив и здрав дълги години!“

 

Петко Петковпредседател на синдикалните организации в ЧЕЗ Разпределение „Ловеч”:

„БРАВООО !!!

Много се радвам за К О К О и да ни е  жив и здрав !“