Членовете на КНСБ вече могат да ползват отстъпки в над 1700 обекта в цялата страна. Това стана възможно с партньорската програма между VIVACOM и КНСБ, създадена специално за най-

голямата обществена организация.
Чрез нея всеки един член на синдикална организация може да получи персонализирана карта VIVACLUB – КНСБ с най-високото, VIP ниво, което обикновено се дава на най-големите корпоративни партньори на дружеството.
Пластиката дава отстъпки както в магазините на мобилния оператор, така и в обекти на неговите партньори в България
bg/vivaclub/partniori/
Преференциалните цени са договорени в магазини за техника, части за автомобили и аксесоари, здравни заведения, хотели, компании за финансови и застрахователни услуги, магазини за играчки и дрехи за деца, заведения за хранене и дори пиано барове.
Само за пример, с картата членовете на КНСБ могат да ползват до 30 на сто отстъпка за очила. Спортните стоки за тях ще струват с 40 на сто по-евтино. Хотелите се предлагат на цени от 10 до 30 на сто по-изгодно, а в тях е включена дори перлата на българския туризъм „Албена“.

Отстъпката за гориво в „Петрол“ е 5 стотинки на литър, а „Топливо“ ще ви даде топлина за зимата с до 5 на сто по-евтино.

Гумите за членове на КНСБ ще бъдат с до 20 на сто по-изгодни, а по-заможните могат да се сдобият с чисто нов автомобил с отстъпка.
Отстъпките във VIVACOM също са големи – от мобилни телефони през телевизия до различни видове услуги, които предлага операторът.

За да получи това всеки член на организацията трябва да направи три малки стъпки.

1. Да посети магазин на VIVACOM

2. Да се идентифицира пред представител на VIVACOM с членската си карта на КНСБ

3. Да попълни заявление-декларация и да поръча своята карта.

В рамките на 10 дни пластиката ще бъде изпратена до избран от него адрес.

Вижте всички отстъпки на www.vivacom.bg/vivaclub

 Отделно от партньорската програма с VIVACOM, членовете на КНСБ могат да ползват отстъпки в още над 200 обекта в цялата страна. Това са преференции, договорени в регионалните съвети, които важат най-често за техните населени места, но понякога са валидни и за цялата страна. Намаленията варират от 5 до 50 на сто, а единственото условие е синдикалистите да имат карта на КНСБ, за да могат да бъдат идентифицирани като част от организацията.

Преференциалните цени са договорени в:

– Културни учреждения (театри, филхармонични дружества, фестивали)
– Спортни обекти и събития (ски , футболни мачове, СПА центрове)
– Аптеки, здравни грижи (очни прегледи, зъботехника)
– Козметика
– Търговски обекти
– Хотели
– Застраховане
– Ремонтни услуги (Автосервизи, ГТП, битова техника)
– Книги
– Туристически услуги
– Комп. техника и ГСМ
– Строителство (дограма , врати, електроремонти)
– Шофьорски курсове

Всички отстъпки – виж тук….. http://knsb-bg.org/index.php/

Обикновено тези намаления договарят регионалните съвети или централата, а търговските обекти печелят, привличайки повече клиентела сред хилядите членове на конфедерацията.
Основната цел на придобивките е да даде практическото измерение на смисъла от синдиката – а именно – да подобрява материалното положение на своите членове. Отстъпките подпомагат ежедневно хората, които са най-бедните граждани в Европа. В тази връзка всеки спестен лев повишава, макар и малко, покупателната способност на членовете на КНСБ. Тези придобивки ще се развиват с още споразумения – с мобилни оператори, търговски вериги, аптечни мрежи, вериги бензиностанции и др.

Отстъпките могат да ползват само членовете на КНСБ, които притежават синдикална членска карта.  Тези от членовете на НСФЕБ-КНСБ, които не притежават такива, следва да предоставят необходимите данни на председателите на съответните синдикални организации. Председателите изпращат заявките в Централата на НСФЕБ, а след изготвянето им, Централата незабавно ги изпраща  на  организациите.