На разширено заседание на федералния съвет на Независима синдикална федерация на енергетиците в България /НСФЕБ/ – КНСБ проведено на 16 юни 2015 год. в хотел „Лилия” – к.к. „Златни пясъци”-

Варна тържествено чествахме 25-годишнината от създаването на Федерацията. В заседанието  взеха участие членовете на ФС, активисти и ветерани на синдиката. Празника с нас споделиха президентът на КНСБ Пламен Димитров, вицепрезидентът на КНСБ Чавдар Христов, регионалният секретар на EPSU и PSI – Марина Ирими, председателят на Българска браншова камара на енергетиците /ББКЕ/ Димитър Шевиков, изпълнителният директор на НЕК ЕАД Петър Илиев, изпълнителният директор на ЕСО ЕАД Иван Йотов, представителите на зам.министъра на Министерство на енергетиката /МЕ/ Антон Павлов – старши експерт Мартин Райчев и младши експерт Евгени Генов, зам.председателят на НФЕ Елка Арнаудова и други колеги и ръководители от КНСБ.

Председателят на НСФЕБ-КНСБ инж.Божидар Митев изнесе ретроспективен доклад посветен на изминалите 25-години.

От името на ръководството на Федерацията Г-н Митев награди активисти и ветерани с юбилейния плакет на НСФЕБ-КНСБ.

Поздравления по повод юбилея отправиха: президентът на КНСБ Пламен Димитров, регионалният секретар на EPSU и PSI Марина Ирими, изпълнителния директор на НЕК ЕАД Петър Илиев, изпълнителният директор на ЕСО ЕАД Иван Йотов, зам.председателят на НФЕ Елка Арнаудова, председателят на ББКЕ Димитър Шевиков и старши експертът от МЕ- Мартин Райчев.

В своето изказване президентът на КНСБ Пламен Димитров приветства участниците във форума и ги запозна с някои актуални политики на Конфедерацията. Президентът Димитров благодари на членовете и ръководството на Федерацията за положените усилия при съхраняването и издигането авторитета на НСФЕБ и КНСБ.

Младите председатели на синдикалните организации Кристиян Крумов-ЕСО МЕПР „Перник”, Цветомир Кацарски- ЧЕЗ Дирекция мерене”Плевен”, Володя Василиев- Енерго-Про Варна и координатора на Младежката мрежа „Младежки форум 21 век” в НСФЕБ-КНСБ Цветелина Панбукчиян, споделиха личните си мотивите за членство в синдиката и отправиха поздрав към всички участници по повод юбилея.

След тържественото заседание ръководителите на КНСБ и НСФЕБ дадоха пресконференция за регионалните медии.

Вечерта в ресторанта на хотела домакини и гости с много настроение отпразнувахме юбилейната годишнина.