По повод ескалиращото незаконообразно и антисиндикално  поведение на Работодателя в дружествата на Енерго-про, председателят на НСФЕБ-КНСБ инж.Божидар Митев изпрати сигнално

писмо на министъра на енергетиката г-жа Теменужка Петкова, изп.директор на ИА „ГИТ” г-жа Румяна Стефанова, председателя на ДКЕВР г-жа Светла Тодорова, областния управител на Варна г-н Стоян Тасев и кмета на община Варна г-н Иван Портних. Писмото можете да видите тук.

Утре /20.11.2014 год./ сутринта предстои среща с м-р Петкова по проблемите на българската енергетика, в която овен г-н Митев ще  вземат участие и президента на КНСБ г-н Пламен Димитров, вицепрезидента В.Никифоров и председателите на НФЕ Г.Петров и миньорската федерация на КНСБ Вал.Вълчев.

Вечерта от 18,30 ч. в гр.Варна ще се проведе общо събрание на синдикалните организации на НСФЕБ-КНСБ в Енерго-про, в работата на което ще вземат участие председателя на Федерацията г-н Митев и гл.юрисконсулт – Стойчо Кръстев.

На 21.11.2014 год. писмото на НСФЕБ до държавните институции ще бъде представено на варненските журналисти на нарочна пресконференция.