УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

На 21 април 2013 год. отбелязваме двадесет и три години  от учредяването на Независима синдикална

Федерация на енергетиците в България. С вярата, че вървим по дългия, но правилен път и посока, ние заедно изминахме тези години. С приятелство, единомислие и съвместни усилия в годините ние заедно преодолявахме препятствията,  и ставахме все по-силни.

Изминалите 23 години убедително доказаха правилния ни избор на стил, поведение и прилагани политики.

Въоръжени с професионално издържани аргументи, подкрепяни от водещи специалисти в бранша и дори работодатели, ползвайки опита на  международните профсъюзни организации, в които членуваме като Федерация и КНСБ, ние правехме и правим всичко възможно, за да спасим от разбиване българската енергетика.

За съжаление, много често ние се оказвахме злите пророци, но очевидно това не беше достатъчно за да респектира родната партокрация. Ето и днес, всички говорят за очертаващия се енергиен и финансов дисбаланс в българската енергетика, за което ние от много време с тревога говорим и предупреждаваме.

Ние, членовете на НСФЕБ винаги сме били коректен и лоялен член на КНСБ. Приобщавали сме и нашите усилия към тези на голямото семейство на  Конфедерацията.

Ще продължим да водим открита, честна и многопланова политика в интерес на обществото и българските енергетици.

Убеден съм, че единствено това ни приляга.

На вас и вашите семейства, желая здраве!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ПРИЯТЕЛИ!

ИНЖ.БОЖИДАР МИТЕВ

ПРЕДСЕДАТЕЛ НСФЕБ-КНСБ