УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

Във вторият брой на бюлетин „Социална Европа“,  Института за социални и синдикални изследвания“ към КНСБ е публикуван анализ „Младежите по време на криза“. Бюлетина можете да изтеглите от тук.

Информация във връзка с участието на младежката организация на КНСБ, която можете да изтеглите от тук.

 

 

Младежката организация на КНСБ Сдружение „Младежки форум 21 век” на музикалния фестивал Spirit of Bourgas. За да видите текста, моля кликнете тук.

 

На 5 октомври 2012 год. в залата на КНСБ, НСФЕБ учреди младежка мрежа в НСФЕБ – част от структурата на Сдружение „Младежки форум 21 век”- КНСБ. В срещата участваха  19 представители на  41 кандидати за членове на мрежата, председателя на Федерацията – инж.Божидар Митев, Даниела Алексиева – председател на СМФ-КНСБ и членове на УС.    Г-ца Алексиева направи презентация, като разясни структурата, ролята и основните дейности на СМФ. Участниците изложиха мотивите си за членство в младежката мрежа, след което участваха в три работни групи на тема „Организиране и привличане на младите хора към синдикатите” и изложиха своите идеи. На   учредителната среща, младежите избраха  за координатори:

Цветелина Панбукчиян – Енерго про – Варна

Николай Иванов – ЕСО МЕР Варна

Володя Василев – Енерго про – Варна.